Банановий пиріг на манці і молоці

Банановий пиріг на манці та молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Вівсяні пластівці перемолоти на борошно. Змішати з розчавленим бананом, вершковим маслом і молоком.

2. Виходить досить рідке тісто.

3. Змастити форму для пирога рослинним маслом і викласти бананову тісто. Запекти в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин, щоб тісто трохи схопилося.

4. Поки тісто-основа печеться, що залишилися банани збити з манкою і яйцями.

5. Дістати форму з духовки і вилити яєчно-бананову суміш на основу. Поставити в розігріту духовку на 20-25 хвилин.

6. Можна подати з кулькою морозива або збитими вершками.

7. Приємного апетиту!