Бархатистий крем-суп з кабачків – корисний і легкий суп для тих, хто хоче бути у формі!
Інгредієнти
Кабачок – 0,5 кг | |
Ріпчаста цибуля – 1 шт. | |
Часник – 1 зубчик | |
Вершкове масло – 2 ст. л. | |
Вершки – 100 мл | |
Бульйон – 0,5 л (краще курячий) | |
Каррі – 1 ч. л. | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Зелень – для прикраси |
Бархатистий крем-суп з кабачків – корисний і легкий суп. Овочевий суп для тих, хто хоче бути у формі!
Покроковий рецепт
Кабачки помити, порізати кільцями/півкільцями. Цибулю і часник почистити, порізати (можна крупно). На вершковому маслі до прозорості обсмажити цибулю і часник. Закинути кабачки, тушкувати до м’якості. При необхідності можна підливати воду.
Перекласти овочі в каструлю, додати бульйон, подрібнити заглибним блендером.
Додати вершки, знову збити.
Додати порошок каррі і сіль, перемішати ложкою. За рахунок каррі, колір супу стане золотистим. Поставити каструлю з супом-пюре на вогонь, двісті до кипіння (помішуючи).
Овочевий крем-суп з кабачків готовий! Подавати на стіл, прикрасивши і поперчив.
Приємного апетиту!