Батон з родзинками

Батон з родзинками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підігріваємо потрібну кількість молока. Кладемо в миску з теплим молоком дріжджі, додаємо цукровий пісок. Чекаємо на 5-7 хвилин.

В іншу миску (повместительнее) просіваємо борошно пшеничне. Додаємо сіль, розбиваємо одне куряче яйце, вливаємо молоко, в якому вже розійшлися дріжджі. Починаємо перемішувати.

В процесі викладаємо в борошняну масу підготовлений родзинки. Його попередньо потрібно обдати окропом, обсушити на тканому рушник і обваляти в борошні.

Готове тісто з родзинками для батона накриваємо рушником і ставимо в тепло (час від 45 хвилин до 1 години).

З піднявся тіста формуємо батон, укладаємо його на деко. На поверхні батона робимо надрізи. Відправляємо деко з батоном в духовку на 35 хвилин.

Домашній батон з родзинками готовий! Приємного всім перекусу!