Підігріваємо потрібну кількість молока. Кладемо в миску з теплим молоком дріжджі, додаємо цукровий пісок. Чекаємо на 5-7 хвилин.
В іншу миску (повместительнее) просіваємо борошно пшеничне. Додаємо сіль, розбиваємо одне куряче яйце, вливаємо молоко, в якому вже розійшлися дріжджі. Починаємо перемішувати.
В процесі викладаємо в борошняну масу підготовлений родзинки. Його попередньо потрібно обдати окропом, обсушити на тканому рушник і обваляти в борошні.
Готове тісто з родзинками для батона накриваємо рушником і ставимо в тепло (час від 45 хвилин до 1 години).
З піднявся тіста формуємо батон, укладаємо його на деко. На поверхні батона робимо надрізи. Відправляємо деко з батоном в духовку на 35 хвилин.
Домашній батон з родзинками готовий! Приємного всім перекусу!