Бісквітне тісто
Для приготування тіста спочатку збийте яйця з цукром в пишну і густу піну, маса повинна збільшитися в кілька разів, посвітліти і загуснути. За бажанням можна додати ванільний цукор.
Потім поступово, порціями вводите в тісто борошно, при цьому акуратно помішуючи силіконової лопаткою. Тісто має залишитися повітряним. По консистенції воно має нагадувати густу сметану.
Начинка
Візьміть один банан і збийте його з 2 столовими ложками згущеного молока, за допомогою блендера. Цей крем і буде начинкою.
Силіконові формочки змастіть вершковим маслом, потім залийте їх тестом наполовину. Потім в кожний бисквитик додайте по одній чайній ложечці начинки по центру. Зверху начинку знову залийте тестом.
випікати 15-20 хвилин
Випікайте протягом 15-20 хвилин при температурі 180 градусів. Духовку в цей час не відкривайте. Перед подачею посипте цукровою пудрою. Приємного апетиту.