Бісквітний торт Новорічна ялинка

Бісквітний торт Новорічна ялинка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тортик “Новорічна ялинка” складається з бісквітного тіста і крему. Приготувати його дуже легко, потрібно лише трохи фантазії, щоб зробити ялинку.

Покроковий рецепт

Для приготування бісквітного торта “Ялинка” мені знадобилися яйця, цукор і кука. Крем я робила з вершкового масла і згущеного молока. А прикрашала торт цукерками M&M. Також, я використовувала зелений харчовий барвник.




Починаємо робити тісто. Для цього додаємо 5 яєць в миску, додаємо цукор і починаємо збивати міксером. Збиваємо до того стану, щоб маса збільшилася в 3 рази і стала білою.


Далі потрібно додавати борошно. Всипаємо борошно наступним чином: по 1 ст. л. просіваємо через сито, і силіконової лопаткою повільно перемішуємо. На першу ложку борошна висипаємо розпушувач.

Додаємо поступово все борошно, намагаємося не забити тісто, перемішуємо так, щоб тісто залишилося повітряне і з дрібними бульбашками. Після чого деко змащуємо олією і виливаємо тісто. Розігріваємо духовку до 200 градусів і ставить туди тісто на 20 хвилин. Газ трохи зменшимо, щоб був ближче до середнього.



Даємо тісту добре охолонути і починаємо робити ялинку. Для цього за допомогою лінійки намічаємо ялинку і вирізаємо її акуратно гострим ножем.



Потім готуємо крем і сироп (за бажанням). Для сиропу потрібно взяти 4 ст. л. цукру і 6 ст. л. води. Довести все до кипіння і добре остудити.
Щоб приготувати крем потрібно викласти в миску м’яке масло, додати згущене молоко і збити все міксером.

Далі з обрізків потрібно викласти ще один шар ялинки, просочити сиропом і намазати кремом.

Далі додаємо в залишився крем барвник, перемішуємо. На перший шар ялинки кладемо другий шар промазуємо добре кремом, так щоб не було просвітів.

Все, ялинка готове, починаємо прикрашати цукерками.

Дати торту просочитися декілька годин і торт можна подавати до столу.
Всім приємного апетиту і щасливого Нового року!!!