Бісквітний торт. Трохи борошна і яєць, і у нас в арсеналі прекрасна основа для торта, залишається додати крем і ягідки

Інгредієнти
| Для бісквітного тіста: | |
| Яйця – 6 шт. яйця повинні бути великі, категорії С1 | |
| Борошно – 180 р. або 6 ст. л . з невеликою гіркою | |
| Цукор – 150 р. можна додати менше, справа смаку | |
| Розпушувач – 1 ч. л. без гірки | |
| Для крему: | |
| Вершки – 33% і більше | |
| Цукрова пудра – 70-100 р. за смаком | |
| Просочення: | |
| Вода – 6 ст. л. | |
| Цукор – 4 ст. л . |
Як приготувати Бісквітний торт з кремом і вишнями
Сторінка: 1 2
