Борщ без мяса

Борщ без мяса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування шести порцій нам знадобиться…

Ставимо на вогонь дві каструлі для відварювання яєць і для самого Борщу.

Тим часом очищаємо овочі і гарненько промиваємо їх.


Коли вода закипить, кладемо яйця в каструлю, варимо. І ставимо сковороду з маслом для розігріву, на середній вогонь.

Першим ділом картопля наріжемо брусочками, його потрібно кинути варитися.

Все інше поріжемо соломкою, для цього цибулю разрежем навпіл і впоперек, потім моркву на три частини з яких режим пластини, а з них соломку, так само зробимо і з буряком (буряками) і перцем, частина перцю покладемо у воду великими шматками.

Починаємо по черзі пасерувати цибулю, моркву, буряк, перчик, до готовності, після додаємо розведену овочевим бульйоном томатну пасту, тушкуємо приблизно 10 хвилин додаємо всі спеції і тушкуємо ще 5 хвилин. Обов’язково пробуємо, овочі дуже солодкі, тому при гасінні можна додати одну столову ложечку оцту, так збережеться колір бурячка і блюдо придбає приємну кислинку.

Поки борщова заправка готуватися залаживаем капусту до майже готової картоплі. Проварюємо 3 – 5 хвилинок і вводимо нашу вже готову заправку.

В самому кінці приблизно за 1 – 2 години до закінчення варіння додаємо крупно нарізані варені яйця.

Усі наш шалено смачний і корисний, борщ без м’яса готовий, будемо подавати його з дрібно нарізаною зеленню і сметаною. Запрошуйте всіх до столу, приємного апетиту!