Борщ холодний

Борщ холодний – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Доброго дня! У мене борщ готує чоловік, тому він виходить особливо смачною!

Інгредієнти

Готова нарезаная буряк – 500 грам
Огірок свіжий – 2 шт.
Яйця варені – 2 шт.
Цибуля – 1 головка
Сіль – за смаком
Лимонка – за смаком (щіпка-дві)
Цукор – 2 ст. л.
Зелень заморожена – 3 ст. л
Сметана – 2 ст. л.

Як приготувати Борщ холодний

Інгредієнти взяті для каструлі середніх розмірів. Для великої можна всього по додати по одній (яйце, огірок, пів цибулини).

Покроковий рецепт

Збираємо всі інгредієнти: яйця, буряк, цибуля, огірки, зелень, сметана, сіль, цукор, лимонна кислота.

Беремо каструлю середніх розмірів і закидаємо туди буряк.


Потім нарізаємо два свіжих огірка. І також закидаємо в каструлю.


Слідом чистимо і нарізаємо цибулину. І закидаємо в каструлю.

Потім додаємо зелень і три щіпки солі.


Варимо і нарізаємо два яйця. Потім додаємо їх в каструлю і все це заливаємо холодною водою.

Додаємо цукор. Потім за смаком лимонну кислоту і сіль. Наш холодний борщ готовий.

Приємного апетиту!