Борщ на яловичині без буряка

Борщ на яловичині без буряка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. У каструлю наливаємо холодну воду. М’ясо промиваємо і кладемо в каструлю. Ставимо на великий вогонь і варимо 1 годину.

2. Готуємо овочі : капусту, картоплю, цибулю, моркву. Моєму їх і чистимо.

3. Картоплю нарізаємо кубиками. Кладемо його в ємність з холодною водою.

4. Шаткуємо капусту. Для зручності розрізаємо її на 4 частини.

5. Морква подрібнюємо, використовуючи тертку.

6. Приступаємо до піджарки. Змішуємо моркву, цибулю. Сковороду можна трохи змастити маслом. Готуємо на повільному вогні.

7. М’ясо нарізаємо, знову кладемо його в бульйон. У каструлю кладемо картоплю і капусту. Ставимо на великий вогонь.
Через 20 хвилин в суп додаємо зелень. Солимо і перчимо за смаком.

8. Піджарку виливаємо в суп. Варимо ще 5 хвилин.
Борщ на яловичині готовий!
Приємного апетиту!