1. У каструлю наливаємо холодну воду. М’ясо промиваємо і кладемо в каструлю. Ставимо на великий вогонь і варимо 1 годину.
2. Готуємо овочі : капусту, картоплю, цибулю, моркву. Моєму їх і чистимо.
3. Картоплю нарізаємо кубиками. Кладемо його в ємність з холодною водою.
4. Шаткуємо капусту. Для зручності розрізаємо її на 4 частини.
5. Морква подрібнюємо, використовуючи тертку.
6. Приступаємо до піджарки. Змішуємо моркву, цибулю. Сковороду можна трохи змастити маслом. Готуємо на повільному вогні.
7. М’ясо нарізаємо, знову кладемо його в бульйон. У каструлю кладемо картоплю і капусту. Ставимо на великий вогонь.
Через 20 хвилин в суп додаємо зелень. Солимо і перчимо за смаком.
8. Піджарку виливаємо в суп. Варимо ще 5 хвилин.
Борщ на яловичині готовий!
Приємного апетиту!