Рецепт досить простий. Для приготування страви вам знадобиться близько години.
Інгредієнти
Масло – 1 піала | |
М’ясо (м’якоть) – 200 гр | |
Морква – 1 шт | |
Цибуля – 2 шт | |
Картопля – 1 шт | |
Ріпа – 2 шт | |
Білокачанна капуста – 1/4 качана | |
Сіль – 1 чайна ложка | |
Зіра – 1/2 чайної ложки | |
Кріп – 1 пучок | |
Томат – 1/2 їдальні ложки | |
Вода – 1,5 літра |
Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом.
Покроковий рецепт
Нагріваємо казан і наливаємо олію.
Кладемо м’ясо, порізане шматочками і смажимо 1-2 хвилини.
Після смаження м’яса додаємо порізану кубиками цибулю, смажимо до золотистого кольору.
Далі додаємо і смажимо по черзі моркву, капусту, ріпу, картоплю.
Томат (можна взяти подрібнену в блендері пюре) розводимо в піалі з водою і додаємо в блюдо продовжуємо тушкувати 10 хвилин.
У блюдо, залийте 1,5 літра води. Тепер необхідно зменшити вогонь і варити на слабкому вогні близько 40 хвилин.
В кінці варіння додаємо зіру, сіль, перець за смаком. При подачі присипаємо січеною зеленню.
Приємного апетиту.