Рецепт досить простий. Для приготування страви вам знадобиться близько години.

Інгредієнти
| Масло – 1 піала | |
| М’ясо (м’якоть) – 200 гр | |
| Морква – 1 шт | |
| Цибуля – 2 шт | |
| Картопля – 1 шт | |
| Ріпа – 2 шт | |
| Білокачанна капуста – 1/4 качана | |
| Сіль – 1 чайна ложка | |
| Зіра – 1/2 чайної ложки | |
| Кріп – 1 пучок | |
| Томат – 1/2 їдальні ложки | |
| Вода – 1,5 літра |
Як приготувати Борщ пряний з м’ясом
Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом.
Покроковий рецепт

Нагріваємо казан і наливаємо олію.

Кладемо м’ясо, порізане шматочками і смажимо 1-2 хвилини.

Після смаження м’яса додаємо порізану кубиками цибулю, смажимо до золотистого кольору.
Далі додаємо і смажимо по черзі моркву, капусту, ріпу, картоплю.

Томат (можна взяти подрібнену в блендері пюре) розводимо в піалі з водою і додаємо в блюдо продовжуємо тушкувати 10 хвилин.

У блюдо, залийте 1,5 літра води. Тепер необхідно зменшити вогонь і варити на слабкому вогні близько 40 хвилин.

В кінці варіння додаємо зіру, сіль, перець за смаком. При подачі присипаємо січеною зеленню.
Приємного апетиту.
