Борщ пряний з мясом

Борщ пряний з мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт досить простий. Для приготування страви вам знадобиться близько години.

Інгредієнти

Масло – 1 піала
М’ясо (м’якоть) – 200 гр
Морква – 1 шт
Цибуля – 2 шт
Картопля – 1 шт
Ріпа – 2 шт
Білокачанна капуста – 1/4 качана
Сіль – 1 чайна ложка
Зіра – 1/2 чайної ложки
Кріп – 1 пучок
Томат – 1/2 їдальні ложки
Вода – 1,5 літра

Як приготувати Борщ пряний з м’ясом

Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом.

Покроковий рецепт

Нагріваємо казан і наливаємо олію.

Кладемо м’ясо, порізане шматочками і смажимо 1-2 хвилини.

Після смаження м’яса додаємо порізану кубиками цибулю, смажимо до золотистого кольору.

Далі додаємо і смажимо по черзі моркву, капусту, ріпу, картоплю.

Томат (можна взяти подрібнену в блендері пюре) розводимо в піалі з водою і додаємо в блюдо продовжуємо тушкувати 10 хвилин.

У блюдо, залийте 1,5 літра води. Тепер необхідно зменшити вогонь і варити на слабкому вогні близько 40 хвилин.

В кінці варіння додаємо зіру, сіль, перець за смаком. При подачі присипаємо січеною зеленню.
Приємного апетиту.