Простий рецепт борщу без м’яса за 30 хвилин.
Інгредієнти
Буряк – 1 | |
Картопля – 2 | |
Капуста – 0,5 | |
Цибуля – 1 | |
Помідор – 1 | |
Зелень – 3 |
Час приготування 30 хвилин.
Вам знадобиться: капуста, картопля, буряк, помідор, цибулю і зелень.
Маленький секрет.
Щоб борщ залишався бордовим кольором – додайте в піджарку пів чайної ложки яблучного оцту.
Покроковий рецепт
Чистимо овочі.
Наливаємо воду (один літр) в каструлю, додавши дрібку солі, і ставимо на плиту. Дрібно ріжемо картоплю і капусту. Опускаємо овочі в каструлю.
Поки готується овочевий бульйон – готуємо обжарку. Для цього нарізаємо цибулю і помідор. Буряк натираємо на тертці. Складаємо все в сковорідку. Ставимо обсмажуватися на вогонь, додавши олію.
Чекаємо приготування бульйону. Додаємо в нього піджарку. Варимо ще 2 хвилини. Борщ готовий.
Розливаємо суп по тарілках, додавши зелень, сметану і спеції за смаком. Приємного Вам апетиту!