Борщ з буряком і бараниною

Борщ з буряком і бараниною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо вам рецепт варіння апетитного і ситного борщу з буряками, який готується на основі м’ясного бульйону. В якості м’ясної інгредієнта для бульйону в рецепті використана баранина на кістки. Для першої страви м’ясо слід добре промити, перекласти в каструлю і відварити до готовності, не забувши зняти пінку після того, як вода закипить. Для рецепту крім баранини потрібно відварений буряк, білокачанна капуста, картопляні бульби, морква і цибуля. Овочі для борщу з буряками будуть пассироваться, тому крім каструлі підготувати потрібно буде ще і сковорідку.

Покроковий рецепт