Борщ з буряком і бараниною

Борщ з буряком і бараниною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, м’ясний бульйон на основі баранини у нас готовий. М’ясо виймаємо з каструлі, остуджуємо. Бульйон приправляємо сіллю. Беремося за подрібнення інших інгредієнтів. Білокачанну капусту тонко шаткуємо. Відправляємо нарізку з капусти в м’ясний бульйон.

Очищаємо картопляні бульби. Нарізаємо картоплю великими брусочками. Переправляємо картоплю в каструлю до капусти. Продовжуємо варити 20-25 хвилин.

Далі переходимо до подрібнення моркви і ріпчастої цибулі. Моркву натираємо, ріпчасту цибулю дрібно рубаємо.

На сковороду вливаємо олію і підігріваємо його. У розігріте масло перекладаємо нарізку з овочів і пасеруємо її до готовності.

Піджарку з овочів відправляємо в каструлю. Варимо борщ ще хвилин 15. Паралельно натираємо відварну буряк. Перекладаємо подрібнений буряк в каструлю. Варимо ще хвилинки 3.

В кінці додаємо в готовий борщ столову ложку оцту, який збереже червоний колір борщу і подрібнену зелень разом з лавровим листочком. Можна присмачити готовий борщ чорним меленим перцем.

Готовий борщ з буряком подаємо гарячим, розлив по тарілках. У кожну порцію можна додати сметану або майонез. Гарний такий борщ з пампушками. Приємного вам апетиту!