Борщ з яловичиною

Борщ з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Борщ – національна страва української кухні. Це перше блюдо, яке готується з м’яса і овочів. Обов’язковий інгредієнт – буряк.

Інгредієнти

Яловичина (кістки) – 300 гр.
Картопля – 2 шт.
Буряк – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Часник – 1 зубчик
Помідор – 1 шт.
Томатна паста – 1-2 ч. л.
Вода – 2,5 л.
Сіль – 0,5 ст. л.
Перець чорний молоти – за смаком
Зелень – за смаком
Приправи – за смаком
Сметана для подачі
Вершкове масло – 30 гр.

Як приготувати Борщ з яловичиною