Борщ зі свининою на кісточці

Борщ зі свининою на кісточці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Беремо свинину на кісточці, миємо її, поміщаємо в каструлю в якій будемо готувати борщ. Солимо і ставимо на вогонь, після закипання варимо м’ясо 1,5 години.






Поки м’ясо вариться, приступаємо до підготовки овочів. Картоплю чистимо і нарізаємо, капусту режим соломкою. Інші овочі теж чистимо, потім цибулю ріжемо, моркву та буряк тремо на тертці.



Жир плаває на поверхні бульйону збираємо ложкою в іншу ємність, він знадобиться нам для піджарки.
Через 1,5 години після закипання дістаємо м’ясо, відокремлюємо його від кісток і відправляємо назад в каструлю. Спускаємо картоплю і капусту.




Приступаємо до піджарки овочів. Беремо сковорідку виливаємо в неї зібраний з поверхні бульйону жир і викладаємо цибулю. Після того як цибуля набуде золотистий відтінок, додаємо в піджарку терту моркву, буряк, томатну пасту і приправу до смаку. Закриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні.



Після того як картопля і капуста зварилися опускаємо піджарку в суп, додаємо зелень, закриваємо кришкою і залишаємо кипіти ще п’ять хвилин. Смачний борщ готовий! Приємного апетиту!