Брауні з сухофруктів зі згущеним молоком

Брауні з сухофруктів зі згущеним молоком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Брауні з перетертих сухофруктів з додаванням згущеного молока

Інгредієнти

Варені сухофрукти (суміш) – 400 гр.
Яйця – 2 шт.
Какао-порошок – 2 ст. л.
Згущене молоко – 150 мл
Вершкове масло – 100 гр.

Як приготувати Брауні з сухофруктів зі згущеним молоком

Після варіння компоту із сухофруктів у нас зазвичай залишається багато відходи, і ми їх викидаємо. Але насправді не потрібно цього робити – з них можна приготувати багато десертів. Я вже писала про домашні цукерки з варених сухофруктів. В цей раз я вирішила зробити брауні – адже протерті через сито сухофрукти дуже схожі на розтоплений шоколад з вершковим маслом. Вийшов просто шикарний десерт – ніжний, вологий, з тягучою текстурою, схожою на помадку – все як я люблю

Покроковий рецепт


1. Сухофрукти перемолоти в комбайні, а потім протерти через сито. Повинна вийде гладка однорідна маса.

2. Вбити яйця і розмішати.

3. Влити згущене молок і ще раз розмішати.

4. Вершкове масло розтопити, влити в тісто. Всипати какао-порошок.

5. Додати борошно і ретельно розмішати.


6. Вилити тісто у форму для випічки, змащену рослинною олією і запекти в духовці при 180 градусах 30 хвилин.

7. Десерт вийшов просто чудовий – від цього брауні просто не відрізнити. Так що таким десертом можна сміливо здивувати гостей!