Спосіб приготування:
Тісто. Беремо борошно, воду (4 ложки) і яйце. Місимо з цього тісто. Посипаємо борошном (щоб не було кірки) і залишаємо на 30 хвилин.
Фарш. Шаткуємо цибулю. Змішуємо м’ясний фарш з цибулею, перцем, сіллю і 1 ложкою води.
Розкачуємо тісто у велику корж. Нарізами тісто на шматочки потрібно розміру (ви можете зробити пельмені будь-якого розміру).
Накладаємо фарш ложкою і ліпимо пельмені. Коли фарш або тісто закінчиться, кидаємо пельмені в каструлю з киплячою водою (попередньо потрібно її посолити) і чекаємо, поки пельмені спливуть (варимо на малому вогні).
Після цього виймаємо пельмені шумівкою (ложкою, черпаком, тільки не руками), кладемо кілька штук в тарілку і заливаємо бульйоном. Посипаємо зеленню.