Булочки Великодній заєць

Булочки Великодній заєць – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Викладаю рецепт смачненьких, повітряних булочок. Я дуже люблю солодкі здобні булки з корицею. Але замість кориці можна використовувати абсолютно будь-які начинки: родзинки, цукати, мак, терті горіхи, курагу, чорнослив, або навіть просто з цедрою… дуже смачно! Виходить близько 20 булочок-зайчиків. Що радує, те що на наступний день булочки з дріжджового тіста такі ж м’які, як і вчора. Такі здобні булочки можна спекти на світлу Пасху або на будь-яке дитяче свято. Зберігати булочки краще в поліетиленовому пакеті або в контейнері, так як на повітрі, загалом як і всі здобне, вони обвітрюються.

Покроковий рецепт