Булочки з абрикосом

Булочки з абрикосом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Тісто листкове дріжджове –
Абрикоси –
Цукрова пудра –
Цукор –

Як приготувати Булочки з абрикосом

Смачні соковиті булочки на швидку руку.

Покроковий рецепт

Абрикоси промити, очистити від кісточок, порізати кубиками.

Тісто розкачати, вирізати склянкою кружечки. Прибрати зайве.

Надрізати краї по колу в трьох місцях. Викласти абрикоси, присипати цукром.

Загорнути спочатку один край до верху…

Потім другий і третій. Вийдуть ось такі булочки. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці 15 хвилин.

Перед подачею присипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!