Булочки з листкового тіста з вишнею

Булочки з листкового тіста з вишнею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

І знову листкове тісто. На цей раз приготую плюшки з вишнею. Чудово «йдуть» в ранкові години . Особливо подобаються дітям, так як можна посипати побільше цукрової пудри і вони стають солодкими. Виходить дуже смачно! Якщо Ви використовуєте заморожену вишню: при розморожуванні дайте стекти зайвої рідини і не забудьте додати набагато крохмалю, щоб при випіканні вона не «потекла».

Тісто в цьому рецепті використовую магазинне готове, тому дам лише деякі поради по випічці листкового тіста:
– Листкове тісто потрібно випікати в добре розігрітій духовці. Зазвичай температура при випічці становить 180-200 градусів. Тісто випікається від 10 до 25 хвилин, в залежності від розмірів виробу (в даному рецепті 10 хвилин достатньо).
– Листкове тісто чудово поєднується з травами і прянощами, тому, за бажанням, можна додати кориці, ваніліну або пахучої м’яти.
– Вживати випічку з листкового тіста краще відразу, тепла вона смачніша. При тривалому зберіганні тісто може придбати неприємний смак.

Покроковий рецепт