Буряковий салат з картоплею і яблуками

Буряковий салат з картоплею і яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пісний буряковий салат з картоплею і яблуками, з вигляду може бути непоказний, дуже смачний.

Покроковий рецепт

1. Буряк і картоплю відварюють до готовності. Потім овочі охолоджують, очищають і потім нарізають кубиками.

2. Яблука очищають від шкірки, видаляють серцевину з насінням, нарізати кубиками.

3. Солоні або мариновані огірки нарізають кубиками (бажано того ж розміру, що і овочі).

4. Червоний цибулю чистять, дрібненько подрібнюють. Всі овочі і яблуко перекладають у глибоку чашу, відкладають у бік.

5. В окремій чашці змішують майонез, йогурт, гірчицю, хрін, трохи солять і перчать, перемішують.

6. Приготованою сумішшю заправляють картопляний салат з буряком і яблучком. Гарненько перемішують салат.

7. Подають салат прикрасивши яйцями і рубаною зеленню. Приємного апетиту!