Бутерброди з буряком і оселедцем

Бутерброди з буряком і оселедцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основою такої святкової закуски є житній хліб. Інші інгредієнти, то за бажанням можна замінити іншими продуктами.

Інгредієнти

хліб зерновий (краще чорний) – 4 шматочка
сир сирний – 4 ст. л
буряк – 1 невелика
майонез – 1 ст. л.
оселедець слабосолона – 50 г
огірок свіжий – 1 маленький
цибуля ріпчаста – 1/4 головки
каперси – за смаком
зелень (цибуля, кріп…) – за смаком

Як приготувати Бутерброди з буряком і оселедцем

Ця ефектна святкова закуска готується досить легко, виглядають бутерброди дуже красиво, а подавати їх рекомендується з легкими алкогольними напоями.

Знадобиться: хліб зерновий (краще чорний), сир сирний, буряк, майонез, оселедець, огірок, цибуля, каперси, що із зелені: цибуля, кріп…

Покроковий рецепт

Буряк відварити до готовності у воді. Буряк охолодити, почистити, натерти на дрібній тертці. Додати трохи майонезу, перемішати.

Тоненькими шматочками нарізати філе слабосоленої оселедця. Зелень порубати.

Огірок нарізати тоненько кільцями. цибулю почистити і нарізати кільцями.

Збираємо бутерброд. Підготувати хлібець. Намазати хліб сирним сиром. Викласти натерту буряк. Зверху викласти оселедець і кілька кілець огірочка і цибулі.

Прикрасити бутерброди зеленню, після чого подавати приготовану закуску до столу.