Ідеальний варіант для перекусу.
Інгредієнти
Білий хліб – 4 скибочки | |
Помідор – 1 штука | |
Яйця – 2 штуки | |
Майонез – 1 столова ложка | |
Сіль – за смаком |
Такі бутерброди готують і продають на вулицях Франції (щоправда, у вигляді сандвічів). Прості інгредієнти в поєднанні один з одним створюють цікавий і незвичайний смак. Бутерброди відмінно підходять для сніданку: вони ситні, але не жирні, і їх можна легко і швидко приготувати.
Бутерброди з яйцем і помідорами – відмінна закуска, яку без праці можна приготувати на завтра або перекус. Бутерброди виходять дуже смачні і ситні. Спробуйте самі приготувати такі бутерброди, вам обов’язково сподобаються!
Покроковий рецепт
Скибочки хліба обсмажити на сухій сковороді, в тостері або підсушити в духовці. Яйця відварити в круту (опустити яйця в киплячу підсолену воду і варити 9 хвилин)
Яйця нарізати пластинками, помідори нарізати кружечками. Яйця і помідори посолити за смаком.
Скибочки хліба змастити майонезом. Викласти на хліб пару платівок яйця і 1-2 кружальця помідора. За бажанням, додатковим інгредієнтом, в цих бутербродах може виступати сир.
Приємного апетиту!