Замість звичних бутербродів з ковбасою варто раз приготувати сім’ї на сніданок страву за цим рецептом. Зі свининою бутерброди вийдуть не менш поживними та смачними.
Інгредієнти
хліб – 2 булочки | |
відварна свинина – 100 гр | |
майонез – 1 столова ложка | |
кетчуп – 1 столова ложка | |
червоний цибуля – 1/6 головки | |
огірок – 1/2 огірка |
Подавати можна відразу, але деякі воліють перед вживанням прогріти бутерброди в мікрохвильовій печі. Час приготування вказано без варіння м’яса.
Покроковий рецепт
1. М’ясо відварюють заздалегідь в злегка підсоленій воді і з лаврушечкой. Потім остуджують. Остигле м’ясо рвуть руками на тонкі волокна.
2. Червоний цибулю обчищають, нарізають півкільцями. Огірочок миють і нарізають тонкими кільцями.
3. Булочку ріжуть навпіл. На нижній шар булочки викладають скибочки м’яса. Пару полуколечек цибулі і кілька гуртків огірків.
4.Другу частину булочки змащують соусом, приготованим з майонезу та кетчупу. Але ви можете змастити будь-яким іншим улюбленим соусом або спеціальним соусом до м’яса, купленим в магазині.
5. Накриваємо «кришечкою» наш нижній шар 0 булочку з мисом і овочами і подаємо до столу. Приємного апетиту!
6. Подавати можна відразу, але деякі воліють перед вживанням прогріти бутерброди в мікрохвильовій печі.