Буженина в яблучному соусі

Буженина в яблучному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шинка – один із традиційних способів приготування м’яса. Це поширений рецепт в кухні слов’янських народів. Буженину часто подають на святковий стіл, але також широко вона використовується і в повсякденному меню. Для буженини використовується м’якоть з тазоберденной частини свині або барана. Продукт запікається великим шматком. Попередньо його шпигують часником і натирають спеціями, маринують в спеціальних складах. Завдяки такій обробці м’ясо виходить дуже смачним і ароматним. Кожна господиня має під рукою свій власний рецепт підготовки та запікання буженини. Буженина в яблучному соусі – не зовсім традиційний рецепт, але завдяки такій добавці м’ясо (так і соус до нього) виходить неймовірно смачним.

Покроковий рецепт