Буженина в яблучному соусі

Буженина в яблучному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для того, щоб м’ясо стало м’яким і ароматним, нашпиговываем його часником і укладаємо в воду, в яку доданий оцет, перець і лавровий лист. На 2-3 літри води беремо 2 ст. л оцту.
М’ясо залишаємо маринуватися на 1-3 години. Якщо є час, можна залишити його в холодильнику на ніч.

Потім натираємо на тертці очищене яблуко. Використовуємо дрібну тертку

У миску до натертому яблуку додаємо гірчицю і мед.

Змащуємо м’ясо цією заправкою і викладаємо у форму для запікання.

Запікаємо при температурі 220 градусів 1,5 години.
Таке м’ясо можна подавати на стіл як в гарячому, так і в холодному вигляді.