Насамперед ставимо варитися бульйон : у воду кидаємо риб’ячі голови,сіль і лавровий лист і варимо до готовності.
Тим часом чистимо картоплю й нарізаємо на невеликі кубики.
Ріжемо цибулю,натираємо моркву і обсмажуємо на сковороді.
Як тільки зварився бульйон, виймаємо голови і проціджуємо його. Потім додаємо картоплю і варимо до готовності.
Очищаємо голови від м’яса і додаємо до напівготової картоплі.
В цей час відварюємо яйця і ріжемо на дрібні кубики.
До готової картоплі додаємо зажарку, яйце і доводимо до смаку спеціями. Вимикаємо вогонь і додаємо трохи свіжого або замороженого кропу.
Приємного апетиту!