Бюджетна студентська вуха

Бюджетна студентська вуха – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Насамперед ставимо варитися бульйон : у воду кидаємо риб’ячі голови,сіль і лавровий лист і варимо до готовності.

Тим часом чистимо картоплю й нарізаємо на невеликі кубики.

Ріжемо цибулю,натираємо моркву і обсмажуємо на сковороді.

Як тільки зварився бульйон, виймаємо голови і проціджуємо його. Потім додаємо картоплю і варимо до готовності.

Очищаємо голови від м’яса і додаємо до напівготової картоплі.

В цей час відварюємо яйця і ріжемо на дрібні кубики.

До готової картоплі додаємо зажарку, яйце і доводимо до смаку спеціями. Вимикаємо вогонь і додаємо трохи свіжого або замороженого кропу.
Приємного апетиту!