Червона квасоля з мясом, запечена в горщиках

Червона квасоля з мясом, запечена в горщиках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже ситне і смачне блюдо, припаде до душі кожному.

Покроковий рецепт

Нам знадобиться:


Квасолю заздалегідь замочуємо години на два. Моєму, проваримо 15 хвилин.



М’ясо ріжемо на шматочки; цибуля, морква – так само.


. Смажимо шматочки м’яса з цибулею, солимо в кінці.




Горщик змащуємо зсередини сметаною. Викладаємо шарами – морква (присолити), квасоля (теж посолити), обжарку. Наверх – сметана.



Накриваємо кришкою і в духовку. Температуру ставимо 160 градусів, поступово доводимо до 200. Тушкуємо півтори години. Відразу не діставайте, нехай «потомитися», як у печі.