Червоний борщ з чорною квасолею і печерицями

Червоний борщ з чорною квасолею і печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У кожної господині є свій рецепт приготування борщу. Ось моя мама, наприклад, окремо варити буряк, а потім додає вже готовий борщ, щоб вона не втратила колір. Хтось окремо засмажує буряк зі сметаною. Я ж в цьому плані ледащо. Для мене всі ці труднощі здаються зайвими. Я завжди варю борщ, кидаючи всі інгредієнти одразу. Так, на його приготування йде мінімум часу. А колір виходить нітрохи не гірше, ніж в описаних вище варіантах. А ще цей варіант відмінно підходить для поста і вегетаріанців. У цьому рецепті найтриваліше – приготування квасолі, її потрібно довго варити. Але ж від нас це не потребує ніякої участі. А якщо робити такий борщ без квасолі, то його приготування займемо дуже мало часу. Ну що, приступимо

Покроковий рецепт