Червоний борщ з мови по-польськи

Червоний борщ з мови по-польськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт м’ясного супу, борщу, з овочами знають багато і у кожної господині він свій. Пропоную приготувати червоний борщ з мови на яловичому бульйоні по-польськи. Дуже ситно і смачно!

Покроковий рецепт

1. Язик промивають і відварюють, відразу опускають у холодну воду, знімають шкірку, нарізують кубиками. Бульйон проціджують.

2. Цибулю обчищають, дрібно шаткують, підсмажують на смальці до золотистого стану.

3. Потім додають порізану буряк, моркву, трохи капусти, тушкують разом п’ятнадцять хвилин.

4. Яловичий бульйон вилити в бульйон від варіння мови, опускають туди підготовлені овочі і мову.

5. Чекають закипання бульйону і додають картоплю, порізану кубиками. Варять до готовності.

6. Під кінець варіння борщ по-польски залишається поперчити і посолити.

7. Подають борщ зі сметаною. Можна додати для аромату свіжу зелень.