Червонокачанна капуста з авокадо і морквою

Червонокачанна капуста з авокадо і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Дрібно нарізаємо червонокачанну капусту, солимо і віджимаємо, щоб пустила сік.


Далі на улюблену корейську тертці натираємо моркву і селеру. Складаємо в одну піалу і перемішуємо.

Рубаємо цибулю і в ідеалі опускаємо його на 10 хвилин у воду, щоб пішла гіркота, але сьогодні у мене солодкий цибуля, тому я не замочувала його.

Очищаємо від шкірки авокадо і відокремлюємо від кісток. Середньої товщини слайсами нарізаємо авокадо і додаємо до овочів.

Сюди ж кладемо зелень (у мене заморожені петрушка і цибуля), солимо, поливаємо рослинним або оливковою олією, присипаємо кунжутом і смакуємо!

Бон апетит!
P. S. Дуже смачно з гірчично-сметанним соусом або йогуртовій заправкою.