Чіпси з кабачків
Інгредієнти
Кабачки – 2 шт. | |
Паприка – 1 ч. л | |
Коріандр – 1 ч. л | |
Червоний перець – 1 ч. л. | |
Сіль – за смаком | |
Рослинне масло – для змазування |
Так іноді хочеться похрумтіти чимось шкідливим, наприклад, чіпсами, особливо до пляшечці пива. Але магазинні чіпси дуже шкідливі, містять купу гидот і калорій. А адже в домашніх умовах можна приготувати чіпси ні чим не гірше покупних, зате набагато корисніше і малокалорійні. Я пропоную зробити чіпси з кабачків – дуже смачні, хрусткі і корисні
Покроковий рецепт
1. Кабачки промити, просушити від надлишку води і нарізати тонкими кільцями.
2. Тарілку змастити рослинним маслом, розкласти кільця кабачків в один шар і поставити в мікрохвильову піч на 8-10 хвилин.
3. Дістати, перекласти в тарілку глибше, змастити трохи рослинним маслом і обваляти в приправах (P. S. Можна зробити навпаки – кабачки відразу обваляти в приправах, а потім поставити для запікання в мікрохвильовку)
4. Приємного апетиту!