Десертний суп фруктово-ягідний суп

Десертний суп фруктово-ягідний суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Десертний полунично-апельсиновий суп, приготований з кизилом. Подається з морозивом. Він відмінно підійде для дитячого меню.

Інгредієнти

цукровий пісок, ванільний – 4 ч. ложки
варення полуничне – 3 ст. ложки домашнє
апельсин – 1 шт великий соковитий
добірна полуниця – 200 г самих солодких сортів
холодна вода – 1,5 літра відфільтрована, приблизно
заморожений кизил – 1 невелика жменя

Як приготувати Десертний суп фруктово-ягідний суп

Десертний полунично-апельсиновий суп, приготований з кизилом. Подається з морозивом. Він відмінно підійде для дитячого меню.

Покроковий рецепт

Промити всю полуницю, видалити у неї листочки, потім ягоди нарізати четвертинками, після цього почистити апельсин, нарізати м’якоть плоду і подрібнити її блендером. У миску з приготованим апельсиновим пюре додати необхідну кількість домашнього полуничного варення.

Потім слід приготувати супову фруктову основу, а для цього в широку підготовлену каструлю насипати промиту кизил, влити відфільтровану воду, поставити посуд на вогонь.

Варити кизил приблизно п’ятнадцять хвилин, потім додати полунично-апельсинове пюре, а також нарізану свіжу полуницю, перемішати. Додати ванільний цукор-пісок. Далі довести фруктовий суп до кипіння, остудити. Подавати фруктово-ягідний суп з кульками морозива. Прикрасити листочками м’яти.