Дитячий суп-локшина на курячому бульйоні

Дитячий суп-локшина на курячому бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очищаємо картопляні бульби, перекладаємо їх на обробну поверхню і нарізаємо у формі маленьких шматочків. Перекладаємо нарізку з картоплі в курячий бульйон.

Очистіть моркву і половину цибулі. Подрібніть інгредієнти для варіння локшини зручним для вас способом. Пропонуємо морквину натерти тонкою соломкою, а цибулю подрібнити шматочками. Перекладаємо подрібнені овочі в каструлю до картоплі. Продовжуємо варити майже до готовності (близько 20 хвилин).

Відміряємо потрібну кількість яєчної локшини.

Додаємо локшину в суп. Варимо не більше п’яти хвилин. В іншому випадку локшина розвариться сильно.

Готову локшину на курячому бульйоні в кінці приготування присипаємо посіченою свіжої зеленню. За бажанням куряче м’ясо після остужения можна нарізати дрібними шматочками і додати в локшину.

Приємного всім апетиту!