Щоб м’ясо вийшло соковитіше я використовую один фрукт, про нього нижче…
Інгредієнти
курячого філе – 300 грам | |
ківі – 2 плоду | |
спеції – за смаком | |
оливкова олія – для смаження | |
мандарини – 2 | |
яблуко – 1 | |
часник – за смаком |
Стейк з курки зможе приготувати будь-який бажаючий. Щоб м’ясо вийшло соковитіше і смачніше в нашому рецепті присутній секретний інгредієнт.
Покроковий рецепт
1. Куряче філе наріжте на потрібні шматочки. Трохи розімніть курку долонею.
2. Ківі очистіть і подрібніть за допомогою кухонної техніки. М’якоттю ківі змастіть стейк курки і залиште на півгодини.
3. Видаліть м’якоть фрукти з курки і приправте спеціями. Надішліть смажитися на сковороду до готовності.
4. Для приготування соусу потрібно очистити мандарини. Яблуко також очистіть і наріжте кубиками. Подрібніть в блендері разом інгредієнти.
5. Часник очистіть і нарубаєте. Додайте в соус і знову збийте.
6. Подавайте гарячий стейк з приготовленим соусом.