Підготувати всі інгредієнти для страви. Для початку, потрібно гарненько вимити курячу грудинку нарізати філе поздовжніми шматочками. Печериці ретельно вимити, очистити цибулю.
Відбити куряче філе з допомогою молоточка для м’яса і харчової плівки, щоб не пошкодити курку. Викласти м’ясні шматочки в жароустойчивую форму, гарненько посолити і поперчити.
Нарізати невеликими слайсами гриби і викласти поверх відбитих биточків з курки. Посипати гриби сушеної зеленню.
Дрібно нашаткувати половинку цибулини і засипати поверх печериць.
Покрити цибульно-грибний шар нежирної сметаною або залити вершками. Відправити блюдо запікатися в духовку при температурі 180 градусів.
Готове м’ясо викласти на тарілку і подавати до столу гарячим. Приємного апетиту!