Дієтична тріска, запечена у фользі з овочами

Дієтична тріска, запечена у фользі з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Картоплю добре промити, нарізати кружками рівної товщини.

2. Філе риби (можна використовувати заморожену, не відтанувши) натріть з обох сторін перцем і дрібною сіллю.

3. Спаржу помийте і розріжте грубі кінці, злегка посоліть.

4. Відріжте фольгу необхідного розміру для однієї порції. Розкладіть її на столі. Покладіть кружечки картоплі. Трохи посоліть.

5. Викладіть на картоплю філе тріски. Поруч викладіть спаржу. Збризніть рибу лимонним соком і оливковою олією.

6. Загорніть фольгу. Покладіть на деко і запечіть в духовці, яку заздалегідь розігрійте до температури 210 градусів. Запікайте 20 хвилин.

7. Запечену тріску прикрасити рубаним зеленим луком. Подавати з лимоном. Приємного апетиту!