Обов’язково додайте свіжі фрукти і ягоди в випічку. Користь містяться в них вітамінів неоціненна.
Інгредієнти
Молоко – 200 мл | |
Яйце куряче – 1 середнє | |
Борошно пшеничне – 100 г | |
Ванільний цукор – 8 г | |
Розпушувач тіста – 2 г |
В рецепті відсутнє масло, тому жирність страви мінімальна. Однак, це означає, що Вам знадобиться сковорода з антипригарним покриттям або млинниця. Інгредієнти можна змішати в блендері 😉 Якщо немає ванільного цукру, можна додати ваніль в тісто – вона робить панкейкі неймовірно ароматними!
Покроковий рецепт
Розбити в мисці яйце, добре збити виделкою або вінчиком. Додати цукор, розмішати.
Додати молоко, трохи збити ще.
Ввести муку з розпушувачем. Перемішати все до однорідної консистенції. Тісто має бути без грудочок, по густоті як кефір.
Дати відстоятися тесту, щоб не було бульбашок. Зазвичай вистачає часу, протягом якого розігрівається сковорода.
Підсмажити з обох боків до готовності.
Готову страву прикрасьте фруктами або ягодами і не забудьте полити топпінгом!