Беремо волоські горіхи, добре промиваємо і замочуємо їх у холодній воді на 2 – 4 години. В ідеалі на цілу ніч, так вони будуть краще засвоєні організмом і принесуть більше користі і вітамінів.
Далі, після замочування, зливаємо воду і ще раз промиваємо. Беремо блендер і добре подрібнюємо горіхи
Далі беремо фініки, обов’язково щоб вони були м’які, так цукерки будуть ніжніше і солодше. Ріжемо фініки на невеликі шматочки і подрібнюємо все разом.
Додаємо какао і знову все перемелюємо.
Після беремо кокосове масло розтоплюємо його на повільному вогні. Додаємо рідину до основної маси і знову добре перемелюємо (2 хвилини)
З отриманого ліпимо цукерки і обов’язково прибираємо в холодильник на ніч ( так застигне масло). Все, можна діставати і пити з чаєм. У мене виходить 8-9 цукерочок, дивлячись якого розміру ви будете їх ліпити. Приємного апетиту.