Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
В одну ємність розіб’ємо яйце, змішаємо з сіллю і перцем, при бажанні можна додати спеції. Перемішати віночком. В другу ємність насыпем панірувальні сухарі.
Беремо грудку, розрізаємо її поперек, товщина пласта 1-1,5 см.
Розрізані шматки поміщаємо в харчову плівку, накриваємо, починає відбивати кухонним молотком. Важливо, щоб курка була відбита добре , для того щоб вона вийшла хрусткою. Відбивати краще починати з центру, поступово переходячи до країв. Товщина пласта: 5-7 мм
Отримані відбивні мачає в яєчну суміш, даємо час просочитися. Далі-обволікає в панірувальні сухарі. Отриману відбивну кладемо у форму для запікання. Теж саме робимо з рештою шматочками.
Запікаємо відбивні в духовці, при температура 200 градусів. Час запікання-35 хвилин.
До отбивным відмінно підійде такий гарнір, як – картопляне пюре. Наші готові відбивні і пахнуть по-домашньому! Приємного апетиту!:)