Дієтичний червоний борщ з куркою

Дієтичний червоний борщ з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кидаємо курку в воду, доводимо до кипіння. Перший зливаємо бульйон. Поки вода кипить, чистимо цибулю.

Чистимо картоплю, нарізаємо маленькими кубиками.

Чистимо моркву і буряк, подрібнюємо їх на тертці.

Наливаємо приблизно 2 літри води, кладемо туди курку і цибулю, доводимо до кипіння, солимо, варимо 5 хвилин.

Додаємо картоплю, варимо ще 5 хвилин.

Додаємо моркву і буряк, варимо 15 хвилин. Червоний борщ готовий до вживання. Приємного апетиту!