Обсушити весь промитий листовий салат, потім порвати його руками, якщо листочки дуже великі.
Далі очистити від шкірки і білої оболонки грейпфрут, розділити на часточки і видалити плівочки.
Зрілий авокадо очистити від шкірки, видалити кісточку. Стиглу м’яку м’якоть плоду нарізати часточками або кубиками.
Всі підготовлені компоненти відправити в глибокий салатник.
Приготувати екзотичну заправку для салату. Змішати в окремому посуді грейпфрутовий сік, гірчицю, невелику кількість солі, оливкова олія, рожевий перець, мед і яблучний оцет. Все перемішати.
Отриманої заправкою залити салат з рожевого грейпфрута і авокадо. Гарненько все перемішати.
Подавати до столу салат потрібно присипавши тертим сиром Пармезан. Приємного апетиту!