Цей легкий дієтичний супчик абсолютно простий у приготуванні, а готувати його це корисне блюдо рекомендується регулярно.
Покроковий рецепт
Заздалегідь приготувати міцний курячий бульйон, потім промити болгарський перець, корінь селери, а також моркву, ріпу і білу частину цибулі-порею, потім підготувати не дуже велику каструлю.
Поставити каструлю на слабкий вогонь, влити в неї в достатній кількості курячий бульйон. А поки він прогрівається, нашаткувати цибулю-порей, потім нарізати невеликими кубиками промиті і очищені овочі.
Перекласти в каструлю всі інгредієнти подрібнені, довести ще раз бульйон до кипіння, після цього зменшити вогонь, продовжити процес варіння ще десять хвилин.
Викласти помідори разом з соком з консервної банки в миску пюрировать їх блендером.
Потім перекласти томатне пюре і консервований горох нут в каструлю, продовжити процес готування ще сім хвилин.
Перемішати томатний суп, додати лавровий лист, а також тертий хрін, насипати за смаком сіль і всі приправи. Накрити каструлю кришкою, залишити приготоване блюдо хвилин на п’ять на вимкненій плиті.
Подавати томатний суп з горохом і ріпою, насипавши в нього подрібнену зелень і рубаний часник. Приємного апетиту!