Домашні котлети з свинини і яловичини, в духовці

Домашні котлети з свинини і яловичини, в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Порадуйте своїх домочадців смачненьким. Взимку м’ясо необхідно для організму.

Інгредієнти

Філе яловичини – 2 кг.
Свинина (сало) – 800 гр.
Цибуля – 4-5 шт.
Манка – 2 жменьки
Яйця – 2 шт.
Скоринки хліба – 2 шт.
Борошно – 1 жменя
Томатна паста – 2 ч. л.
Соняшникова олія – 2 ч. л.

Як приготувати Домашні котлети з свинини і яловичини, в духовці

Нам сибірякам без м’яса взимку не прожити, тому ділюся з вами своїм рецептом домашніх котлеток.

Покроковий рецепт

М’ясо яловичини, свинини і цибулю перемолоти через м’ясорубку.

Отриманий фарш з яловичини і свинини перемішати, додати до них манку і 2 яйця, знову все перемішати. Скоринки від хліба залити окропом, перемішати, додати до фаршу, знову перемішати.

З добре перемішаного фаршу ліпимо котлетки, як показано на фото.

Котлети обсмажуємо на сковороді з обох сторін і кладемо їх в тарілку.

У тій же сковорідці робимо підлив: на олії обсмажуємо жменьку борошна, до неї кладемо томатну пасту, не перестаючи помішувати, інакше вийдуть грудочки, солимо, перчимо і додаємо воду. У підлив кладемо котлети і варимо їх у підливі 7-10 хвилин до готовності.

Котлети можна подавати до столу з будь-яким гарніром, я це зробила з локшиною.