Порадуйте своїх домочадців смачненьким. Взимку м’ясо необхідно для організму.
Інгредієнти
Філе яловичини – 2 кг. | |
Свинина (сало) – 800 гр. | |
Цибуля – 4-5 шт. | |
Манка – 2 жменьки | |
Яйця – 2 шт. | |
Скоринки хліба – 2 шт. | |
Борошно – 1 жменя | |
Томатна паста – 2 ч. л. | |
Соняшникова олія – 2 ч. л. |
Нам сибірякам без м’яса взимку не прожити, тому ділюся з вами своїм рецептом домашніх котлеток.
Покроковий рецепт
М’ясо яловичини, свинини і цибулю перемолоти через м’ясорубку.
Отриманий фарш з яловичини і свинини перемішати, додати до них манку і 2 яйця, знову все перемішати. Скоринки від хліба залити окропом, перемішати, додати до фаршу, знову перемішати.
З добре перемішаного фаршу ліпимо котлетки, як показано на фото.
Котлети обсмажуємо на сковороді з обох сторін і кладемо їх в тарілку.
У тій же сковорідці робимо підлив: на олії обсмажуємо жменьку борошна, до неї кладемо томатну пасту, не перестаючи помішувати, інакше вийдуть грудочки, солимо, перчимо і додаємо воду. У підлив кладемо котлети і варимо їх у підливі 7-10 хвилин до готовності.
Котлети можна подавати до столу з будь-яким гарніром, я це зробила з локшиною.