Домашні котлети з свинини і яловичини, в духовці

Домашні котлети з свинини і яловичини, в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нам сибірякам без м’яса взимку не прожити, тому ділюся з вами своїм рецептом домашніх котлеток.

Покроковий рецепт

М’ясо яловичини, свинини і цибулю перемолоти через м’ясорубку.

Отриманий фарш з яловичини і свинини перемішати, додати до них манку і 2 яйця, знову все перемішати. Скоринки від хліба залити окропом, перемішати, додати до фаршу, знову перемішати.

З добре перемішаного фаршу ліпимо котлетки, як показано на фото.

Котлети обсмажуємо на сковороді з обох сторін і кладемо їх в тарілку.

У тій же сковорідці робимо підлив: на олії обсмажуємо жменьку борошна, до неї кладемо томатну пасту, не перестаючи помішувати, інакше вийдуть грудочки, солимо, перчимо і додаємо воду. У підлив кладемо котлети і варимо їх у підливі 7-10 хвилин до готовності.

Котлети можна подавати до столу з будь-яким гарніром, я це зробила з локшиною.