Нам сибірякам без м’яса взимку не прожити, тому ділюся з вами своїм рецептом домашніх котлеток.
Покроковий рецепт
М’ясо яловичини, свинини і цибулю перемолоти через м’ясорубку.
Отриманий фарш з яловичини і свинини перемішати, додати до них манку і 2 яйця, знову все перемішати. Скоринки від хліба залити окропом, перемішати, додати до фаршу, знову перемішати.
З добре перемішаного фаршу ліпимо котлетки, як показано на фото.
Котлети обсмажуємо на сковороді з обох сторін і кладемо їх в тарілку.
У тій же сковорідці робимо підлив: на олії обсмажуємо жменьку борошна, до неї кладемо томатну пасту, не перестаючи помішувати, інакше вийдуть грудочки, солимо, перчимо і додаємо воду. У підлив кладемо котлети і варимо їх у підливі 7-10 хвилин до готовності.
Котлети можна подавати до столу з будь-яким гарніром, я це зробила з локшиною.