Нарізати куряче філе і цибулю часточками, зробити фарш з допомогою м’ясорубки. Цибулі додайте за бажанням, чим більше-тим соковитіше буде страву.
Додати в отриману масу яйця.
Натерти сир на дрібній тертці, додати у фарш.
Додати приправи за смаком.
Ретельно перемішати.
Розгорнути харчову плівку, сформувати сосиски. На кожну по 2-3 столових ложки, залежно від бажаного розміру. Для дитячих сосисок-маляток буде достатньо 1 столової ложки. Ретельно завертайте кінчики харчової плівки, щоб вони не розв’язалися в процесі варіння.
Покласти в холодну воду, поставити на вогонь, довести до кипіння.
Варити протягом 30 хвилин після закипання. Діставати акуратно, дати трохи охолонути і тільки тоді розгортати. В іншому випадку можна обпектися гарячим соком, який накопичується всередині плівки.
Подавати на стіл з овочами або Вашим улюбленим гарніром. Приємного апетиту!