Домашні млинці на кислому молоці і сметані

Домашні млинці на кислому молоці і сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Почнемо реалізацію рецепту приготування домашніх млинців на кислому молоці з того, що в зручну глибоку миску розіб’ємо пару курячих яєць. У нашому рецепті курячі яйця – великі, якщо у вас продукт дрібний, то можна збільшити кількість яєць на 1 штуку.

Підсипаємо до курячим яйцям цукровий пісок і сіль. Зверніть увагу, що порцію цукрового піску можна зменшити, якщо ви, наприклад, плануєте подавати млинці з варенням або джемом.

До інгредієнтів в миску переправляємо сметану.

Тепер озброюємося віночком і збиваємо курячі яйця разом зі сметаною, цукром і сіллю. Повинна вийти однорідна суміш

У суміш з яєць і сметани вливаємо кисле молоко кімнатної температури і трохи звичайної і кип’яченої води. Знову перемішуємо інгредієнти.

Пора додати в миску в молочно-яєчну суміш борошно. Додаємо її невеликими частинами і відразу вмішуємо в суміш. До речі, найкраще борошно просіяти, це позбавить продукт від смітинок, і, заодно, зробить млинцеве тісто повітряним.

В вийшло млинцеве тісто на кислому молоці зі сметаною підливаємо трохи рослинного масла. Ще раз перемішуємо. Даємо тісту настоятися, а в цей час добре раскалим сковорідку, змастити один раз жиром (маслом).

Млинцеве тісто викладаємо на розігріту сковорідку, зачерпнувши ополоником. Смажимо млинці на кисло молоці з двох сторін приблизно по 1 хвилинці.

Готові апетитні млинчики подаємо до столу гарячими! Приємної вам трапези!