Приготування мексиканської закуски не займає багато часу і виходить дуже смачним. При цьому використовується звичайні продукти, які є у кожної господині.
Інгредієнти
Кукурудзяне борошно – 1 склянка | |
Тепла Вода – 150 мл | |
Сіль – 1/5 ч. л. | |
Паприка мелена – 1 ч. л. | |
Рослинна олія – 2 ст. л. |
Начос зазвичай готується з кукурудзяного борошна і саме з неї він виходить смачним. Не варто додавати пшеничне борошно, а краще купити для страви кукурудзяну дрібного помелу. Що стосується соусу, то він може бути будь-яким. Нам сподобався на основі сметани. Але можна застосовувати різні варіанти, враховуючи особисті уподобання. Іноді чоловік любить просто змішати майонез із кетчупом і є начос з таким соусом.
Покроковий рецепт
Проціджую борошно з допомогою сита.
Додаю в неї сіль і паприку.
Змішую олію з водою і вливаю рідину в борошно. Потім замішую тісто, щоб воно стало однорідної маси.
Залишаю тісто відпочити 20 хвилин. Потім розкачую тісто на тонкі пласти, розрізаю смужки шириною 4-5 см і розрізаю їх на трикутники.
Вливаю в каструльку масло і доводжу до кипіння. Опускаю трикутники в каструлю. Буквально через 30-40 секунд вони стануть рум’яними і потрібно діставати.
Готовий начос ми любимо їсти з соусом з перцю, помідора, сметани і часнику. Всі інгредієнти подрібнюю і змішую з допомогою блендера і відразу подаю на стіл. Завдяки свої смаковими якостями і рожево-червоного кольору, соус красиво виглядає і відмінно підходить для цієї закуски.