Домашні тюфтельки

Домашні тюфтельки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Домашні тефтелі це дуже смачне і ніжне м’ясне доповнення до будь-якого гарніру, яке обожнюють навіть дітки.

Інгредієнти

куряче філе – 400 гр.
м’якоть свинини – 400 гр.
рис – 100 гр.
цибуля ріпчаста – 2 шт.
морква – 2 шт.
яйця – 2 шт.
кетчуп – 2 ст. л.
спеції – за смаком

Як приготувати Домашні тюфтельки

Я приготую тефтелі з домашнього курино-свинячого фаршу, з додаванням пропареного рису, в ніжному томатному соусі. Це дуже соковиті і смачні м’ясні кульки, які нікого не залишать байдужими.

Покроковий рецепт

Для початку підготуємо всі інгредієнти. Овочі чистимо. Рис ретельно промиваємо, поки вода не стане прозорою, потім відварюємо і остуджуємо.

Потім промиваємо та нарізаємо зручними кубиками м’ясо, одну цибулину і одну моркву.
Все це перекручуємо на м’ясорубці.

Змішуємо відварений рис з прокрученою м’ясом, додаємо 2 яйця, сіль, перець за смаком, і гарненько замішуємо фарш.

Далі формуємо м’ясні кульки. Другу цибулину і моркву нарізаємо в довільній формі.

На сковорідку наливаємо олію і починаємо обсмажувати цибульку з морквою, додаємо туди спеції за смаком і 2 ст. л. кетчупу. Все це смажимо і заливаємо двома склянками води.

Коли наша соус закипить, закладаємо в неї наші тефтелі. Накриваємо їх кришкою і тушкуємо до готовності, приблизно 20 хвилин. Ось і всі наші м’ясні кульки з смачною підливою готові. Приємного апетиту.