Домашній плов з вогником

Домашній плов з вогником, – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо інгредієнти, прожарюємо в сотейнику рослинне масло(масло повинно добре нагріється)


Нарізаємо м’ясо, розмір шматочків на любителя, можна більше або менше, додаємо в жаровню і злегка обсмажуємо


Режим цибулю, додаємо до м’яса, поки обсмажується цибулю нарізаємо моркву,


Моркву і нарізану часник, додаємо в жаровню, і смажимо до золотистого кольору

Додаємо соус, аджику (якщо є), і головний інгредієнт “Вогник”

Рис замочуємо, за 10-20 хвилин до приготування, промиваючи його кілька разів. І додаємо його до м’яса і овочів в жаровню

Заливаємо жаровню водою, вище рису на 3-4 см, встромляємо не очищені зубчики часнику, додаємо зелень (кріп), накриваємо кришкою і варимо на повільному вогні , після закипання все перемішуємо, і знову закриваємо кришку, і доводимо до готовності.

Готовий плов, подавати на стіл і зеленню і сметаною! Приємного апетиту!